Samfundsansvar

Doedsbo.dk er ejet af advokatvirksomheden Advokatgruppen. Vi en del af flere tiltag, fordi vi går op i vores samfundsansvar. Du kan læse om de organisationer og formål, vi har valgt at fokusere på her.

Multilaw

MULTILAW, netværk, advokater, dødsbo, Horsens, Aarhus, Fredericia

Som en del af advokatvirksomheden Advokatgruppen er vi medlem af Multilaw, som er et globalt netværk af advokater. Det betyder, at vi har mere end 10.000 ambitiøse og fagligt dygtige advokater placeret i over 100 lande, hvis kompetencer vi kan trække på, når vi skal rådgive vores kunder i og uden for danmark.

CSR-Mærket

CSR mærket bobestyrer mediator dødsbobehandling boskifte trygt boskifte privat skifte doedsbo.dk

Vi er medlem af CSR-mærket, der sætter fokus på CSR for virksomheder. CSR er vigtigt for os Doedsbo.dk og derfor har vi også valgt at være medlem af denne.

GDPR-Mærket

GDPR-mærket Advokat bobestyrer mediator dødsbobehandling boskifte trygt boskifte privat skifte doedsbo.dk

Hos doedsbo.dk har vi fokus på at overholde og følge reglerne i persondataforordningen. Vi vil altid beskytte vores klienters personlige oplysninger. Hos doedsbo.dk kan du derfor være sikker på at dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og forsvarligt.

 

Boerne-diabetes.dk

Børnediabetes bobestyrer mediator dødsbobehandling boskifte trygt boskifte privat skifte doedsbo.dk

Type 1 Børnediabetes er en sygdom, der ikke kan forbygges og som rammer helt tilfældigt. Hos doedsbo.dk har vi derfor fokus på at støtte om forskning og behandlingsmetoder ved et medlemskab hos Børnediabetes.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet bobestyrer mediator dødsbobehandling boskifte trygt boskifte privat skifte doedsbo.dk

Advokatsamfundet er en organisation, der arbejder for at sikre de danske borgers og virksomheders retssikkerhed. De har blandt andet til opgave at føre tilsyn med det danske lands advokater og at værne om advokatens særlige opgave. I Danmark skal alle advokater ifølge retsplejeloven være medlem af Advokatsamfundet. Vores advokater er derfor naturligvis medlem.

Danske familieadvokater

Danske Familieadvokater bobestyrer mediator dødsbobehandling boskifte trygt boskifte privat skifte doedsbo.dk

Foreningen, Danske Familieadvokater, er en landsdækkende forening for advokater, der har specialiseret sig i privatretlige områder. Vores advokater er naturligvis medlem af foreningen, og vi er derfor altid klar til at løse juridiske spørgsmål og konflikter med den nyeste viden.

 

Specialhjemmesider

Doedsbo.dk er en del af Advokatgruppen, som et en full service advokatkontor. Vil du vide mere om vores andre specialistområder finder du vores liste at nichesider her:

www.advokatgruppen.dk

www.arbejdsret.dk

www.entrepriseret.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.husadvokaten.com 

Hos husadvokaten.com kan vores erfarne boligadvokater hjælper dig godt igennem dit boligkøb eller salget af din bolig.

www.selskabsret.dk

www.skilsmisse.dk

www.strafferet.dk

www.testamente.dk