Dødsbo advokat i Aarhus

På vores kontor i Aarhus kan du få hjælp til skifteformer, boopgørelse, dødsboskat, bobestyrerbo og meget andet. Vi består af et hold af erfarne dødsboadvokater med flere mediatorer  (konfliktmæglere) og bobestyrer herunder. Vi har kontorer i både Aarhus, Horsens og Fredericia.

Vores advokater Jørgen Merrild Bie, Helle Brandt, Martin Høj Lauridsen, Katrine Borghesi Mogensen og Anna Wendelboe Hansen står alle klar til at rådgive dig i forbindelse med dit boskifte.

Vores dødsbo advokater i Aarhus vil kunne hjælpe dig med at håndtere de komplicerede forhold, der er forbundet med et dødsbo. Vi kan gennemgå alle relevante dokumenter og procedurer og hjælpe dig med at administrere det først. Vi vil også hjælpe dig med at fastlægge, hvem der skal modtage boets arv, samt håndtering af eventuelle skatte- og andre juridiske spørgsmål.
Vores dødsboadvokater i Aarhus har stor erfaring med at håndtere disse situationer og vil kunne hjælpe med at sikre, at alt bliver håndteret ordentligt og korrekt. Vi vil støtte og vejlede dig igennem hele processen, så du får den rette behandling og den bedst mulige fortjeneste. Du kan være sikker på, at vores advokater vil gøre deres bedste for at håndtere dødsboet effektivt og hurtigt.

Hvis du eller en af dine kære står overfor at skulle håndtere et dødsbo, er det en god ide at kontakte en af vores advokater i Aarhus. En erfaren og kvalificeret dødsbo advokat vil kunne hjælpe dig med at få det bedst mulige ud af situationen og sørge for, at alle juridiske og skattemæssige aspekter bliver håndteret korrekt.

Dødsbo.dk – Aarhus

Kontakt os direkte på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider for kontoret i Århus:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

I Aarhus er vi at finde på Kystvejen 17 på første sal i den moderne BUPL-bygning i centrum af Aarhus.

Parkering

Hvis du besøger os i bil, kan du parkere i ejendommens gård, med indkørsel fra Kystvejen 17. Oftest er der ledige betalingsparkeringspladser i gården, men vær opmærksom på parkeringsreglerne. Du parkerer ved hjælp af EASYPARK-appen.

Der er også parkeringsmuligheder i Navitas på den anden side af gaden.

Kystvejen 17dødsboadvokat aarhus få hjælp til dødsbobehandling arv testamente boskifte
8000 Aarhus 

 


Bobestyrer i Aarhus

Vores bobestyrere er ansvarlige for det komplekse arbejde med at håndtere et dødsbo. Vi har til opgave at opgøre det efterladte bo, sørge for at dokumenterne bliver underskrevet, og at de rette skatte- og juridiske formularer bliver udfyldt. Det er også bobestyrerens opgave at indsamle boet, lave en fordeling af det efterladte bo, og sørge for at alle krav bliver betalt.
Vores bobestyrere i Aarhus er professionelle og kvalificerede og vil sikre, at alle formelle procedurer bliver fulgt og udført korrekt. Vi vil også vejlede dig gennem hele processen, så du kan udføre dødsboet på den bedst mulige måde.

Om Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by og er kendt som Jyllands kulturelle hovedstad. Med et stort udvalg af museer, gallerier, teatre og konserter og koncerter er der aldrig et kedeligt øjeblik.
Byen har et unikt og varieret udvalg af restauranter og caféer, der byder på alt fra traditionelle danske retter til internationale specialiteter. Aarhus er også kendt for sine mange festivaler, især NorthSide Festival og Aarhus Festuge.
Aarhus er en populær destination for et afslappende ferie, da det også byder på forskellige vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, kitesurfing og sejlsportsaktiviteter. Der er også mange smukke strande, der er perfekte til at slappe af og nyde solen.
Aarhus er også en god base for at udforske den nærliggende natur og de omkringliggende øer. Der er også en række attraktioner, der er værd at se, såsom Aarhus Domkirke, Den Gamle By og Aarhus Universitet.

Gratis opkald til vores dødsbo advokater i Aarhus

Hvis du har brug for bistand til at håndtere et dødsbo i Aarhus, kan du kontakte vores dødsbo advokater. Vi vil hjælpe dig med at udføre alle skridt, der er nødvendige for at skabe en hurtig og effektiv afvikling af et dødsbo, herunder at etablere testamenter og brugskontrakter, afgive erklæringer og ansøge om bobestyrertilladelse. Vores advokater kan også hjælpe med at udarbejde afgifter og give rådgivning om alle spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med administrationen af et dødsbo.
Ring til os nu på 70101330.