Det siger I om os og til os

Her kan du læse, hvad vores klienter siger om vores kompetente team hos Doedsbo.dk

"[...] Det gik hurtigt, men det vidner vel bare om jeres professionelle, og veludførte arbejde. Jeg vil helt klart anbefale jer i fremtiden. Tak for denne gang."

T.J.

"Jeg vil endnu engang gerne takke jer for et super professionelt arbejde, og godt samarbejde."

T.J.

"Tusind tak for hjælpen under hele processen. Det havde vi simpelthen ikke kunne løse på anden vis med lignende udfald. Du har været professionel, grundig og har udvist virkelig god situationsfornemmelse hele vejen igennem. Tak!"

Martin

"Hermed vil jeg gerne sige tak for jeres gode behandling af min mors dødsbo sag, jeg har været yderst tilfreds med jeres behandling, og jeg kan nu slappe lidt af hvor jeg ved at sagen nu er afsluttet, og kan nu bedre planlægge mit liv fremover."

Anonym

"Tak for god hjælp, det var alle penge værd!"

Anders

"Jeg kan virkelig ikke takke dig nok for alt det du har gjort for Elisabeth og jeg. Jeg er meget taknemmelig. ​​​​​​​Du kom lige der hvor jeg ikke troede jeg kunne mere. Og så tog du bare over. Hele vores familie har været så imponeret over hvordan du bare har styret det hele. Du er altså mega sej."

Christina

"Jeg vil gerne sige mange tak for hjælpen i forbindelse med boopgørelsen. I har været en uvurderlig hjælp for mig."

Anonym

"Hej Katrine! Det var dejligt at få sat punktum for boet efter min mor, og pengene er på min konto. Jeg vil gerne takke dig for dit arbejde men ikke mindst for den forståelse, medfølelse og empati du har vist. Det er guld værd når man står i dyb sorg og gulvtæppet bliver revet væk under en. Så tusinde tak. Alt godt for dig fremover."

H.L.